Kennet Nille Nilsson

Vi har fått en pratstund med en riktig inspirationskälla!

-Vad blev vändpunkten som gjorde att du bestämde dig för att ändra din livsstil?

Jag fick blodad tand av löpning efter en stafett tillsammans med kollegor. Det blev min vändpunkt. Förändringar av kosten kom av bara farten. Jag hittade sunda och hälsosamma alternativ till det jag redan åt. Det viktiga för mig har hela tiden varit att det jag stoppar i mig ska vara gott.

-Hur och när kom du i kontakt med vår proteingröt?

Genom Alex, en av grundarna av Proteingröt. Vi är bekanta med varandra sedan länge. Jag frågade honom om det, testade det och insåg tämligen omgående att det var det som jag behövde på min resa. Rätt element på ett välbalanserat sätt.

-På vilket sätt har proteingröten hjälpt dig i din vardag?

Proteingröten har och är en viktig beståndsdel i mitt aktiva liv. Perfekt start på dagen, som uppladdning inför lopp eller som återhämtning. Enkelt att ha med sig och tillaga. Och framförallt, rätt typ av hälsosamma ingredienser när man behöver det som mest.

-Hur ser dina matvanor ut idag?

Nu äter jag för att hålla vikten sett till min träningsmängd. Jag springer 45-50 km i veckan och styrketränar. Äter mer än jag någonsin har gjort för att just orka träna, men det är fortfarande sund och hälsosam kost som gäller. Det är en del av min livsstil nu.

-Vad har du för tips till andra som vill gå ner i vikt?

Sätt upp realistiska delmål från dag ett och sätt upp nya delmål vart efter. Belöna dig själv när du uppnått ett delmål, t ex köp nya löparskor. På så sätt håller du motivationen vid liv.

Vi på Superfuel tackar Nille för att han ville svara på våra frågor och önskar honom all lycka på sin fortsatta resa!

Ni kan följa Nilles resa här

image/svg+xml image/svg+xml


Superfuel AB All rights reserved 2016.
Superfuel AB tillverkar goda, nyttiga
och funktionella hälsoprodukter.